Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adem Polat’ın Buluşu TET Proje Pazarı 12’de birincilik ödülü aldı

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Polat’ın “3DEEPXR” İsimli Buluşu TET Proje Pazarı 12’de birincilik ödülüne layık görüldü.

2012 yılından beri yapılan ve bu yıl 12. si gerçekleştirilen yarışmada, Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Polat, Sağlık Uygulamaları Kategorisinde Birincilik Ödülüne layık görüldü. 348 projenin mücadele ettiği yarışma sonucunda jüri tarafından Doç. Dr. Polat’ın 3DEEPXR: Derin Teknoloji Tabanlı Tümör 3 Boyutlu Görüntüleme Cihazı isimli buluşu birinci olarak belirlendi ve 100.000 TL para ödülü aldı. ÇOMÜ TEKNOPARK bünyesinde faaliyet gösteren firmasında 3DEEPXR’in klinik versiyonu çalışmalarını sürdüren öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.