Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Bölümümüz öğretim üyesi  Dr. Öğrt. Üyesi Ulya Bayram; Datathon2023 yarışmasında ödül almışlardır.

Bölümümüz öğretim üyesi  Dr. Öğretim Üyesi Ulya Bayram ve 4. sınıf lisans öğrencisi Semih Sarı ile ; BTK Akademi, Google ve Girişimcilik Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ve 22 Ağustos 2023'de başlayıp 6 gün süren Datathon2023 yarışmasında ödül almışlardır.

Kaggle'da 255 takım ve 359 katılımcı arasından sıyrılarak 'TROIA' adını verdikleri takımlarıyla ilk 10'a girmeyi başarmışlardır. 8 Eylül 2023 tarihinde İstanbul'da jüri önünde gerçekleştirdikleri sunumlarıyla da birincilik ödülünü almaya hak kazanmışlardır.

Dr. Öğretim Üyesi Ulya Bayram'ı ve öğrencisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.