Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023 yılı 1. dönemi kazananları

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr.Öğr.Üy.Ulya BAYRAM'ın akademik danışmanlığında 3 öğrenci 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği almaya hak kazanmıştır.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023 yılı 1. döneminde; Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr.Öğr.Üy.Ulya BAYRAM'ın akademik danışmanlığında; Bilgisayar bölümü öğrencilerinden Semih SARI, "Gerçekler Arasında Gizlenenlerin Peşinde: Yapay Zeka ile Türkçe Sosyal Medya Verilerinde Komplo Teorilerinin Tespiti" isimli proje, Amina DZAFİC ve Merve KAVUT, "SHIELD: Bir "Kadına Şiddete Karşı Dur" Yapay Zeka Modeli" isimli proje, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden Emir Yeğnidemir, "Türkiye'de Yapay Zeka Tabanlı Uzun Süreli Meteoroloji Tahmini: Bir Küresel İklim Değişimi Modellemesi" isimli proje ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.