Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

ÇOMÜ ile UEDAŞ arasındaki Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bölümümüzün partnerliğinde üniversitemiz ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı. Elektrik Enerjisi alanında daha etkin bir bölüm olma hedefimize bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız.

Bölümümüzden Prof. Dr. Mustafa Kurt, Doç Dr. Onur Elma ve Doç Dr. Özgür Kaymakçı hocalarımızın da katıldığı imza töreni, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı arasında gerçekleştirildi.

İmzalanan çerçeve protokol ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında ortak proje, ar-ge çalışmaları, staj hareketleri ve ortak kongre sempozyum vb. konularında işbirliği çalışmaları yürütülmesinin temelleri atılmış oldu. UEDAŞ Genel Müdürlüğünde imzalanan bu çerçeve protokol ile çerçevesi belirlenmiş konularda işbirliği faaliyetlerinin arttırılması ile protokol amacına ulaşmış olacaktır.